Здравейте, ученици и родители, изправени сме пред едно изпитание, което ще ни направи по-силни и по-знаещи, да се надяваме.
Вие сте подготвени за бъдещата ни работа, като единствената разлика е, че моите наставления ще са под формата на видео ръководства към определени задачи. Без значение кога ще имаме часове. материалите ще са в класните стаи при първа възможност. По всяко време съм на ваше разположение, като предимства имат тези, които в момента трябва да са във виртуален час.
Останалите при нужда от помощ ще могат да избират от няколко начина за комуникация:
1. Разговор по телефон – служебният ми номер е: 0877 606 358, в случай на съобщение, че няма връзка с този номер, това означава, че говоря от другата карта и трябва да опитате по-късно.
2. Може да използвате услугата Google Hangouts, https://hangouts.google.com за телефонни обаждания.
3. Пишете съобщение в платформата Google ClassRoom, което е най-добре, защото то ще бъде видимо за всички.
4. Пишете ми електронно писмо на petio.nikolov@gmail.com
5. Използвате Viber за следният номер: 0878 90 31 61
6. За да обяснявам в реално време ще използвам платформата https://zoom.us ,
адресът на моята стая е: https://us04web.zoom.us/j/288085294?pwd=K3NXY1RsQ1BONW12RDN2MEluZUlzdz09
7. Специално за 10, 11 и 12 клас продължава работата по проектите, но искам в най-кратко време всеки да има качен материал, за да мога да го разгледам и коментирам.
Идеята е да щракнете на линка, да си изтеглите приложението на Вашите персонални компютри и да се свържете с мен. След това в реално време ще отговарям на въпросите Ви.
Каквото и друго да Ви хрумне с цел по-добра работа, оставам на Ваше разположение.
Със сигурност ще има грешки както от моя. така и от Ваша страна, но нека сме толерантни един към друг. Срокове за задачите нарочно няма, важното е да имате желание за работа и за обратна връзка с мен.
Нека покажем, че електронното обучение има бъдеще и ние можем да се вместим в него.